Ajankohtaista

Haemme suunnittelijaa

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä. Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen

Suunnittelijaa

Tehtävänäsi on säiliö- ja painelaitesuunnittelu osana suunnittelutiimiämme. Toimit tärkeänä linkkinä myynnin, asiakkaan ja tuotannon välillä vastaten asiakaslähtöisen suunnittelutyön lisäksi esimerkiksi materiaalihankintojen tukemisesta.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri / diplomi-insinööri, jolla on ratkaisukykyjä. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista. Kotimarkkinamme ovat pohjoismaat ja merkittävä osa tuotannostamme menee vientiin, joten englannin kielen taidosta on paljon hyötyä. Voit olla myös nuori suunnittelija tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden kyky. Paineastia & säiliösuunnittelu kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

– vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
– mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
– ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin