Kolonnit

Kolonnit

columns

Japrotek Oy Ab:n modernit tuotantotilat on alusta alkaen suunniteltu suurta tarkkuutta vaativien kookkaiden kolonnien valmistukseen ja kokoonpanoon. Tehtaalla pystytään valmistamaan jopa 80 metriä pitkiä kolonneja ja toimittamaan ne yhtenä kappaleena Pietarsaaren syväsataman kautta maailmalle. Hieman lyhyempänä kolonnin halkaisija voi olla enintään 9,5 m.

Jos kolonni asennuspaikan oloista johtuen pitää toimittaa osina, huolehditaan tarvittaessa myös asennuspaikalla suoritettavasta työstä.

Kolonneja suunnitellaan ja valmistetaan eri tarkoituksiin, kuten absorptioon, tislaukseen, uuttoon jne. ja ne voidaan varustaa asiakkaan toivomusten mukaan venttiili-, kello-, seula- ja muilla välipohjatyypeillä, jäädytysputkistoilla, täyteainekappaleritilöillä ja muilla sisäosilla. Toimitukseen voidaan sisällyttää täysin valmis kolonni sisältäen esimerkiksi hoitotasot, tikkaat, eristys, putkistoa jne.

Japrotekilla on kymmenien vuosien kokemus kolonnien suunnittelusta ja valmistuksesta eri prosesseihin kuten vetyperoksidin, typpihapon, alkoholin ja monen erikoiskemikaalin valmistukseen.